ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Πρόσωπο + Λαιμός
119€

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ HYDRAFACIAL

Καθαρισμός και απολέπιση

Peeling με γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ

Αφαίρεση σμήγματος

Ενυδάτωση

Ξεχαστε τον κλασικο καθαρισμο προσωπου και ανακαλυψτε και εσεις το Hydrafacial

Ξεχάστε τον κλασικό καθαρισμό προσώπου και ανακαλύψτε και εσείς το Hydrafacial: Δερμοαπόξεση με διαμάντι.

Η θεραπεία Hydrafacial προέρχεται από την Αμερική και είναι η αγαπημένη των επωνύμων. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα μέσω αναρρόφησης και συγχρόνως εγχέει το δέρμα με ενυδατικούς ορούς.

LOVE

THE HYDRAFACIAL

Σε τρία στάδια, ειδικά εξαρτήματα τα οποία έχουν ρινίσματα διαμαντιού δημιουργούν μοναδικές συνθήκες καθαρισμού απολέπισης και ενυδάτωσης.

  • Σε πρώτο στάδιο, με πίεση νερού η κεφαλή του Hydrafacial αφαιρεί το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα.
  • Σε δεύτερο στάδιο, ένα ήπιο peeling με γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ χαμηλής καθαρίζει και ανοίγει τους φραγμένους πόρους.
  • Σε τρίτο στάδιο, ο ορός υαλουρονικού οξέος εφαρμόζεται με ακρίβεια και τοποθετείται μια ειδική μάσκα ματιών.

Τα αποτελέσματα του Hydrafacial

Το αποτέλεσμα προσφέρει ένα σφριγηλό δέρμα και ξεκούραστη όψη. Η υδροδερματοαπόξεση σε συνδυασμό με το peeling, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να δημιουργεί βλάβες.

Βελτιώνει την ένταση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, είναι Ιδανικό τόσο για ξηρά όσο και για λιπαρά δέρματα. Έχει διαπιστωθεί πως βοηθά δραστικά στα άτομα με τάση ακμής.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν μια μη επεμβατική θεραπεία προσώπου, η οποία μπορεί να τους προσφέρει εκτός από καθαρισμό και διόρθωση ατελειών, βαθιά ενυδάτωση, αλλά και αναζωογόνηση, σαν ένα φυσικό lifting. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, δεν προκαλεί ερεθισμούς και αποτελεί μια χαλαρωτική και καταπραϋντική διαδικασία. Σε πολύ λίγο χρόνο, το πρόσωπο σας λαμβάνει όλη την φροντίδα που χρειάζεται για να αντικρίσετε στον καθρέφτη μια επιδερμίδα λαμπερή, υγιή και καθαρή.

COOLSCULPTING

Laser tatoo

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ